Børnebazar i Køgehallerne

Børnebazar i Køgehallerne

Vi deltager på Børnebazar i Køgehallerne den 30. september. Kom og besøg os på vores stand sammen med de andre fra "Huset for Udvikling og Velvære"! Køge baby og børne bazar i Køge Hallerne - er en sjov og hyggelig handelsdag for hele familien. Næsten 100 stande - med et stort og lækkert udvalg af udstyr, interiør, legetøj, tøj & tilbehør til babyer og børn. Blandt udstillerne findes også gode tilbud og aktiviteter for gravide, babyer og børn. Messen henvender sig til familier med børn i alderen 0-12 år, gravide og bedsteforældre. I hal 1 er der et kæmpe loppemarked med alt i brugt - og nyt til de mindste. Se mere her: https://www.facebook.com/events/170971450412751/ Læs mere i artiklen her: https://sn.dk/Koege-Onsdag/Jordemoder-gentager-succes-med-baby-og-boernebazar/artikel/769010
Læs mere
I de lokale medier…

I de lokale medier…

Køge Onsdag og Dagbladet kom forbi og skrev en fin artikel om vores hus. LÆS ARTIKLEN HER Vi er meget glade for de mange kunder der allerede har besøgt Det Sansemotoriske Hus.
Læs mere
Åbnningsreception

Åbnningsreception

Vi glæder os til at se familie, venner, kunder og samarbejdspartnere til åbning af vores nye lokaler på Strandvejen 99 i Køge. Det finder sted den 14. september kl 14-18.
Læs mere
detsansemotoriskehus.dk er nu i luften

detsansemotoriskehus.dk er nu i luften

Vi har nu åbent op for hjemmesiden, hvor du kan finde yderligere informationer om Det Sansemotoriske Hus. Du kan også følge os på facebook, hvor der er info om holdopstart og gode tilbud. Vi ser frem til at åbne op i vores nye lokaler, og møde dig der.  
Læs mere